请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

简体中文 繁體中文 English 日本語 Deutsch 한국 사람 بالعربية TÜRKÇE português คนไทย

导读切换到宽版
Online Supporting

 找回密码
 立即注册
搜索
热搜: 活动 交友 discuz
查看: 151|回复: 7

Switch between 2 options in multiaction

[复制链接]

1

主题

3

回帖

15

积分

新手上路

积分
15
发表于 2024-7-9 03:00:32 | 显示全部楼层 |阅读模式
Hello, is there any way to use multiaction button to swtich or toggle between 2 options? Like On-off or, in this case, in want to change between 2 webcam configurations (barRider Cam Control Plugin)

1

主题

15

回帖

143

积分

注册会员

积分
143
发表于 2024-7-9 04:27:41 | 显示全部楼层
Lo hice por ejemplo para apagar o encender mi cámara o mi micrófono, vea el ss
mira.jpg

1

主题

3

回帖

15

积分

新手上路

积分
15
 楼主| 发表于 2024-7-9 10:59:39 | 显示全部楼层
PhilippeZ117 发表于 2024-7-9 04:27
Lo hice por ejemplo para apagar o encender mi cámara o mi micrófono, vea el ss

Hello! Yes, i see what you have done, but I'm trying to select 2 different camera options (day exposition and night exposition (different camera settings). Currently i have this 2 different options in 2 bottons, but i'm looking for compact this 2 options in just 1 button (1 click select day camera - second click select night camera).

1

主题

15

回帖

143

积分

注册会员

积分
143
发表于 2024-7-9 13:33:20 | 显示全部楼层
Karfel 发表于 2024-7-9 10:59
Hello! Yes, i see what you have done, but I'm trying to select 2 different camera options (day exp ...

Así que prueba esto, esta función es como la multiacción de Stream Deck.
mira.jpg

134

主题

568

回帖

2096

积分

版主

积分
2096
发表于 2024-7-9 15:41:13 | 显示全部楼层
PhilippeZ117 发表于 2024-7-9 04:27
Lo hice por ejemplo para apagar o encender mi cámara o mi micrófono, vea el ss

I asked the engineer to see if there were any ways to solve this problem, but this is a third-party plugin and it may be a bit difficult

1

主题

3

回帖

15

积分

新手上路

积分
15
 楼主| 发表于 7 天前 | 显示全部楼层
dockkey2023 发表于 2024-7-9 15:41
I asked the engineer to see if there were any ways to solve this problem, but this is a third-part ...

Thanks! I hope they can do it, if they use "elgato" as an example, the action is called "Multi-action switch". Thanks for your help!

1

主题

3

回帖

15

积分

新手上路

积分
15
 楼主| 发表于 7 天前 | 显示全部楼层
PhilippeZ117 发表于 2024-7-9 13:33
Así que prueba esto, esta función es como la multiacción de Stream Deck.

Hola, efectivamente a eso me refiero! Pero en Streamdeck hay una opción de que si tienes 2 opciones en el flujo de acción múltiple, actúa como un switch cambiando entre una y otra, algo así como un botón ON/OFF. Eso es lo que estoy buscando!

134

主题

568

回帖

2096

积分

版主

积分
2096
发表于 7 天前 | 显示全部楼层
Karfel 发表于 2024-7-17 10:22
Hola, efectivamente a eso me refiero! Pero en Streamdeck hay una opción de que si tienes 2 opcion ...

We have already arranged this requirement, thank you very much for your support
您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

Archiver|手机版|小黑屋|Stream Dock 论坛 ( 粤ICP备16086630号 )

GMT+8, 2024-7-24 12:05 , Processed in 0.067221 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.5

© 2001-2024 Discuz! Team.

快速回复 返回顶部 返回列表